Η SMARTEC ιδρθηκε τον Ιονιο του 1999, απ μπειρα στελχη της αγορς των τηλεπικοινωνιν, με κρια δραστηριτητα την παροχ υπηρεσιν τεχνικς και λειτουργικς υποστριξης συσκευν κινητς τηλεφωνας και ηλεκτρονικν συσκευν προηγμνης τεχνολογας γενικτερα.

Στα πλασια αυτ η εταιρεα προσφρει υπηρεσες επισκευς, συντρησης και λειτουργικο ελγχου συσκευν κινητς τηλεφωνας, υπηρεσες και λσεις προς κατασκευαστς και εταιρεες κινητς τηλεφωνας καθς και εμπορα - διανομ αυθεντικν ανταλλακτικν και εξαρτημτων κινητν τηλεφνων.

Η ανοδικ πορεα της εταιρεας οφελεται σε σημαντικ βαθμ στο μγεθος των επενδσεων που χουν πραγματοποιηθε για τη διαρκ αναβθμιση των πληροφοριακν της συστημτων, τον εκσυγχρονισμ του τεχνολογικο εξοπλισμο της αλλ και την συνεχ εκπαδευση του ανθρπινου δυναμικο της.

Στην μχρι τρα διαδρομ της η εταιρεα πτυχε στρατηγικς σημασας συμφωνες με κολοσσος της παγκσμιας αγορς σγχρονης τεχνολογας:

  • Πρτη εξ αυτν, ταν η συμφωνα με την εταιρεα κατασκευς κινητν τηλεφνων Motorola για την κατ' αποκλειστικτητα επισκευ των συσκευν της σε Ελλδα και Κπρο και τη διανομ- διθεση αυθεντικν ανταλλακτικν και παρελκομνων στις διες αγορς.
  • Το Μιο του διου τους η SMARTEC αναλαμβνει την τεχνικ υποστριξη των συσκευν κινητς τηλεφωνας της Samsung Mobile.
  • Η παροχ υπηρεσιν τεχνικς υποστριξης στις συσκευς κινητς τηλεφωνας της Toshiba Mobile Communications, εναι η πιο πρσφατη συμφωνα της SMARTEC, το Σεπτμβριο του 2006.

Η υψηλ αξιοπιστα, η εγγυημνη ποιτητα και η ριστη επικοινωνα αποτελον βασικ χαρακτηριστικ των προσφερμενων υπηρεσιν. Στηριζμενη σε αυτ και ικανοποιντας τους ιδιατερα απαιτητικος και επνυμους κατασκευαστς - συνεργτες της, η SMARTEC πορεεται με επιτυχα στην ραγδαα αναπτυσσμενη αγορ των ηλεκτρονικν συσκευν υψηλς τεχνολογας, χοντας ισχυρ συγκριτικ πλεονκτημα ναντι των ανταγωνιστν της.

Η εταιρεα εξειδικεεται στην εξυπηρτηση μεγλων operators της κινητς τηλεφωνας, οι οποοι λγω της αλματδους ανπτυξης του κλδου, επενδουν σε ποιοτικς υπηρεσες και απαιτον μεση και αποτελεσματικ υποστριξη.

 Οικονομικές Καταστάσεις 2012

copyright 2001 - 2018 Powered by ICDT