Η εταιρεία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ
ΚΑΡΙΕΡΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
  ΚΑΡΙΕΡΑ

όνομα
επίθετο
Επιλέξτε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει  
_date
_time
_address
email
_fax
τηλέφωνο
Upload βιογραφικού σημειώματος  
σχόλια
_newsletter
Η SMARTEC θεωρεί το ανθρώπινο δυναμικό της ως έναν από τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες της επιτυχημένης πορείας που διαγράφει μέχρι σήμερα στο χώρο των προηγμένων τεχνικών υπηρεσιών.

Για το λόγο αυτό, επικεντρώνεται στη συνεχή κατάρτιση του προσωπικού της. Στηριζόμενη στη διαρκή ανάπτυξη, αλλά και την αξιόπιστη σχέση που έχει αναπτύξει με τους πελάτες της, δημιουργεί ευκαιρίες σταδιοδρομίας για ανθρώπους που επιθυμούν επαγγελματική εξέλιξη στο χώρο των προηγμένων τεχνολογιών.

Επιθυμία της Διοίκησης, δεν είναι η έντονη κινητικότητα του προσωπικού, αλλά η πλήρης προσαρμογή του στην ομαδική συνεργασία και η συμβολή του στην, καλύτερη δυνατή, εταιρική παρουσία στον τομέα της.

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού είναι έτοιμη να καλωσορίσει, να προετοιμάσει και να εντάξει στις διάφορες διοικητικές και τεχνικές θέσεις της εταιρείας, άτομα υπεύθυνα, δυναμικά και ευέλικτα, με κύρια απαίτηση την προσαρμογή και την προσήλωση στις αξίες και την επαγγελματική αντίληψη που έχει υιοθετήσει η SMARTEC.
Διαθέσιμες θέσεις εργασίας
Ηλεκτρονικός Τεχνικός
Ηλεκτρονικός, απόφοιτος τεχνικής σχολής / ΙΕΚ / ΤΕΙ για το τμήμα τεχνικής υποστήριξης συσκευών κινητής τηλεφωνίας
 
Πρακτική άσκηση ΤΕΙ Ηλεκτρονικών
Ηλεκτρονικός, τελειόφοιτος ΤΕΙ που επιθυμεί να κάνει την πρακτική του, για το τμήμα τεχνικής υποστήριξης συσκευών κινητής τηλεφωνίας.
 
Πρακτική άσκηση Λογιστών
Λογιστής, τελειόφοιτος ΤΕΙ / AEI που επιθυμεί να κάνει την πρακτική του, για το τμήμα λογιστηρίου.
 
 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
copyright 2001 - 2018 Powered by ICDT