Η εταιρεία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ
ΚΑΡΙΕΡΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Το σημαντικότερο κεφάλαιο της Smartec είναι τα στελέχη και το προσωπικό της. Τα υψηλά πρότυπα επαγγελματισμού, υπευθυνότητας και συνεργασίας,αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τις επιχειρήσεις-πελάτες της εταιρείας μας.

Εργαζόμενοι ανά έτος

Τίτλος σπουδών εργαζομένων

Δημήτρης Χρηστάκος
Δ/νων Σύμβουλος

Δ/νων Σύμβουλος, γεννήθηκε το 1965, πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεγάλη εμπειρία από το χώρο των μεγάλων επιχειρήσεων αφού έχει διατελέσει Οικονομικός Δ/ντης σε παραγωγικές βιομηχανίες και Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών σε μεγάλη εταιρεία πληροφορικής και επικοινωνιών.

 

Θωμάς Παπαδόπουλος
Σύμβουλος Διοίκησης

Γεννημένος το 1957, πτυχιούχος του πανεπιστημίου της Γεωργίας με εξειδίκευση στις Διεθνείς Επιχειρήσεις, με μεγάλη εμπειρία σε εταιρείες ρηματοοικονομικών και ασφαλειών εντός και εκτός Ελλάδος.  Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε χρηματιστηριακή εταιρεία και Διευθυντής Marketing & Πωλήσεων σε εταιρεία Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

 

Γιάννης Χρηστάκος
Γενικός Διευθυντής

Γενικός Διευθυντής της εταιρίας από το 2005, γεννήθηκε το 1970, πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. Διοίκησης και Οικονομίας , με πολυετή προϋπηρεσία σε μεγάλες επιχειρήσεις.

 

Νικόλαος Σπανός
Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης

Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης γεννήθηκε το 1970, είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. Ηλεκτρονικών και με σπουδαία εμπειρία και εκπαιδευτικά σεμινάρια στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
copyright 2001 - 2018 Powered by ICDT