Με το ραμα μιας συνεχος ανοδικς και εξελικτικς πορεας και στχο την ολοκληρωμνη εξυπηρτηση των χρηστν των υπηρεσιν της, η SMARTEC προσφρει στους κατχους συσκευν κινητς τηλεφωνας υπηρεσες υψηλν προδιαγραφν, αποδεκτν και πιστοποιημνων με διεθν πρτυπα. Η εταιρεα στοχεει και σε λλους κλδους που αφορον προηγμνες τεχνολογες, πως υπηρεσες στον τομα των destination gadgets.

Η επτευξη νων συνεργασιν με μεγλους κατασκευαστς και η ανπτυξη των υπαρχντων, αποτελε βασικ προτεραιτητα της SMARTEC, προκειμνου να επιτχει την επκταση των δραστηριοττων της και σε λλα καταναλωτικ ηλεκτρονικ προντα σγχρονης τεχνολογας.

Στα πλασια αυτ η εταιρεα χει χαρξει τις κατευθυντριες γραμμς για το μεσο μλλον:

  1. Δημιουργα Μονδας Μεγλων Επιχειρσεων (Major Accounts) που δραστηριοποιονται στον ευρτερο χρο της κινητς τηλεφωνας, με σκοπ την ανληψη σημαντικο τμματος της εξυπηρτησης των πελατν τους.
  2. Μετεξλιξη των παρεχμενων υπηρεσιν, απ το τεχνικ εππεδο στην ολοκληρωμνη εξυπηρτηση και υποστριξη των συσκευν κινητς τηλεφωνας, μσω προτσεων προσαρμοσμνων στις ιδιατερες ανγκες των πελατν της (Tailor made solutions).
  3. Επνδυση σημαντικν κεφαλαων για την ενσωμτωση της παραγωγικς διαδικασας στις πιο πρσφατες απαιτσεις της τεχνολογας, που θα χουν ως αποτλεσμα τη βελτωση της παραγωγικτητας και της ποιτητος των παραγμενων υπηρεσιν.
  4. Συνεχς εκπαδευση και κατρτιση του προσωπικο σε θματα επικοινωνας, συνεργασας, εξυπηρτησης του πελτη και τεχνολογικν καινοτομιν.
  5. Προσγγιση μεγλων επιχειρσεων και κατασκευαστριν εταιρειν, με σκοπ την ανπτυξη μακροχρνιων σχσεων, επωφελος και εποικοδομητικς συνεργασας.
  6. Γεωγραφικ επκταση στις γειτονικς και ιδιατερα αναπτυσσμενες και δυναμικς αγορς των Βαλκανικν χωρν και της Μσης Ανατολς.


Λειτουργντας σε μια ραγδαα ανταγωνιστικ αγορ, με ραμα τη συνεχ ανπτυξη, βασιζμενη σε ποιοτικ χαρακτηριστικ και αγνοντας μη διαρκες και βισιμες επαγγελματικς συμφωνες, η SMARTEC χει υιοθετσει μια στρατηγικ προδου που η πελατοκεντρικ αντληψη εναι πυρνας και γνμονας για κθε ενργει της.

copyright 2001 - 2018 Powered by ICDT