Loading
 • Slide

  No 1 ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ
  ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

 • Slide

  ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
  ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

 • Slide

  ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ
  ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

 • Slide

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
  ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ-UAV

Project Name

Επισκευές κινητών τηλεφώνων

H Smartec είναι το μεγαλύτερο εξουσιοδοτημένο high level επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα για κινητά τηλέφωνα και tablet SAMSUNG, HUAWEI, NOKIA και oppo, εντός και εκτός εργοστασιακής εγγύησης.

Ακολουθώντας πιστά τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευάστριες εταιρείες, όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται στις επισκευές είναι αποκλειστικά γνήσια και καινούρια, ενώ η συσκευή παραδίδεται στον τελικό χρήστη μόνον εάν έχει περάσει επιτυχώς τα εφαρμοζόμενα αυστηρά test πιστοποίησης και ελέγχου ποιότητας.

Η Smartec παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο σε B2B επίπεδο, καλύπτοντας τις ανάγκες των μεγαλύτερων αλυσίδων κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όσο και σε B2C επίπεδο.

Τέλoς, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Smartec έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών σε δέκα στρατηγικά σημεία στην Ελλάδα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SMARTEC SERVICE

Project Name

Τερματικά ψηφιακών πληρωμών

Η τεχνολογική εξέλιξη των τελευταίων ετών κατέστησε το ψηφιακό χρήμα καθημερινή πραγματικότητα, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα φυσικά καταστήματα.

Η Smartec, ανταποκρινόμενη στις αντίστοιχες ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την TRANSACTION SYSTEMS για την αντιπροσώπευση και διανομή ολοκληρωμένης γκάμας τερματικών πληρωμών EFT/POS της PAX, μίας εκ των μεγαλυτέρων κατασκευαστών παγκοσμίως, όσο και με την CIONTEK για την αντιπροσώπευση και διανομή των τερματικών της στην Ελλάδα.

Όλα τα μοντέλα EFT/POS της PAX καθώς και της CIONTEK είναι συμμορφωμένα με τα προβλεπόμενα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και καλύπτουν τις ανάγκες που υπάρχουν στη διαρκώς εξελισσόμενη αγορά ψηφιακών πληρωμών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ TRANSACTION SYSTEMS

Project Name

Εμπορία ανταλλακτικών

Η αξιοπιστία, η πολυετής εμπειρία και ο πελατοκεντρικός προσανατολισμός της Smartec στο χώρο της επισκευής συσκευών υψηλής τεχνολογίας, εξασφάλισαν την επιτυχία τής επέκτασής της στο χώρο της εμπορίας και διανομής ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και αξεσουάρ για συσκευές κινητής τηλεφωνίας και tablet.

Βασιζόμενη στο εμπορικό και τεχνολογικό υπόβαθρο των στελεχών της, δραστηριοποιήθηκε στη χονδρική και λιανική διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών SAMSUNG, ΝΟΚΙΑ, vivo και oppo και το χονδρικό εμπόριο άριστης ποιότητας ανταλλακτικών για APPLE, HUAWEI, XIAOMI και HONOR, δίνοντας έμφαση στην ικανοποίηση και την ανταγωνιστικότητα των πελατών της.

Project Name

Drones

Η Smartec συμμετέχει πλειοψηφικά στην Flybot Α.Ε., την εταιρεία με τις πλέον σύγχρονες ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, βασισμένες σε UAVs-Drones.

Η Flybot, εκτός από την εμπορία βιομηχανικών UAVs και την παροχή εξειδικευμένων λύσεων, παρέχει πλήρη, εξειδικευμένη, τεχνική υποστήριξη και επισκευή.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ FLYBOT


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Smartec ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1999, με βασικό προσανατολισμό την παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας στον τομέα after sales service κινητών τηλεφώνων.

Καθοριστική υπήρξε η συνεργασία μας με τη Motorola, που κατείχε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ως εξουσιοδοτημένου high level επισκευαστικού κέντρου των συσκευών αυτών.

Μεγάλοι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, όπως η SAMSUNG, η LG και η TOSHIBA, εμπιστεύτηκαν στη συνέχεια την εμπειρία μας, τη διαρκή και σταθερή εκπαίδευση των τεχνικών μας και τον πιστοποιημένο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό μας και μας ανέθεσαν το after sales support των προϊόντων τους.

Ακολούθως, η Smartec, προκειμένου να διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να καλύψει αποτελεσματικά περισσότερες ανάγκες των χρηστών συσκευών κινητής τηλεφωνίας, προχώρησε στην ανάπτυξη ολοκληρωμένης πλατφόρμας λογισμικού με την εμπορική ονομασία ALV, παρέχοντας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε δίκτυα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας.

Το 2010, η Smartec, διαβλέποντας την τάση συγκέντρωσης στην Aγορά των κατασκευαστών κινητής τηλεφωνίας, εκτίμησε πως η συνεργασία μόνο με τη SAMSUNG συνέπιπτε με τους μακροχρόνιους στόχους της στον τομέα του after sales service.

Στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης του κλάδου επισκευής κινητών τηλεφώνων, η Smartec επεκτάθηκε και στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Από το 2015, η Smartec διεύρυνε τη δραστηριότητά της στον κλάδο των ψηφιακών πληρωμών, συνάπτοντας σημαντική εμπορική συμφωνία με την TRANSACTION SYSTEMS για τη διανομή τερματικών PAX, με κυριότερο πελάτη τον Όμιλο εταιρειών VIVA.

Από τον Ιούνιο του 2021, η SMARTEC πιστοποιήθηκε ως εξουσιοδοτημένο service κινητών και από τη NOKIA, μεγαλώνοντας το μερίδιο αγοράς της ενώ τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2022 ανέλαβε το after sales service των εταιρειών vivo και oppo, ηγέτιδων εταιρειών στην παγκόσμια αγορά smartphones, αντιστοίχως.

Τέλος, το 2023 η SMARTEC ήρθε σε στρατηγική συμφωνία με την HUAWEI για το after sales service των κινητών της και την Apple για την τεχνική υποστήριξη των εκτός εγγύησης συσκευών της.

25

ΕΤΗ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

€ 11.49 εκατ.

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
(2022 )

36

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

1.438.789

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΕΛΑΤΕΣ

Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ

Team Name

Το επιχειρηματικό μοντέλο της SMARTEC ενσωματώνει τις δραστηριότητές της, στην ανάπτυξη προϊόντων και εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας, ειδικότερα στους τομείς του hardware κινητής τηλεφωνίας και τερματικών ψηφιακών πληρωμών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Smartec ενέταξε στην αρχική της δραστηριότητα, που είναι η παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης για κινητά τηλέφωνα Samsung, το χονδρικό εμπόριο ανταλλακτικών και τη διανομή των Eft Pos τερματικών PAX.

Η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση νέων επιχειρηματικών προκλήσεων, σε ανερχόμενους συναφείς τεχνολογικούς κλάδους, εντεταγμένων όμως στην επιχειρησιακή στρατηγική της, ώστε να λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους και να δημιουργούν συνέργειες με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη των μεγεθών της.

Τέλος, με την ευκαιρία των 25 χρόνων επιτυχούς λειτουργίας της SMARTEC, θα ήθελα να ευχαριστήσω το δίκτυο των συνεργατών μας, τους εργαζόμενους στην εταιρεία μας και, κυρίως, τους πελάτες μας που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Team Name

Δημήτρης Χρηστάκος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Φειδιππίδου 7, 12 461, Χαϊδάρι
 • 210 58 20 000
 • 210 58 20 030
 • info@smartec.gr