Loading
 • Slide
  SAMSUNG SERVICE

  No 1 ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ
  ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

 • Slide
  SPARE PARTS

  ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
  ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

 • Slide
  EFT POS

  ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ PAX ΓΙΑ
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

 • Slide
  ALV

  ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ
  ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ

Project Name

Επισκευές κινητών τηλεφώνων

H Smartec είναι το μεγαλύτερο εξουσιοδοτημένο high level επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα για κινητά τηλέφωνα και tablet SAMSUNG -εντός και εκτός εργοστασιακής εγγύησης-, βάση των στοιχείων της Samsung Electronics Hellas.

Ακολουθώντας πιστά τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει η SAMSUNG, όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται στις επισκευές είναι αποκλειστικά γνήσια και καινούρια, ενώ η συσκευή παραδίδεται στον τελικό χρήστη μόνον εάν έχει περάσει επιτυχώς τα εφαρμοζόμενα αυστηρά test πιστοποίησης και ελέγχου ποιότητας.

Η Smartec παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο σε B2B επίπεδο, καλύπτοντας τις ανάγκες των μεγαλύτερων αλυσίδων κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όσο και σε B2C επίπεδο.

Τέλoς, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Smartec έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών σε δέκα στρατηγικά σημεία στην Ελλάδα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ SMARTEC SERVICE

Project Name

Τερματικά ψηφιακών πληρωμών

Η τεχνολογική εξέλιξη των τελευταίων ετών κατέστησε το ψηφιακό χρήμα καθημερινή πραγματικότητα, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα φυσικά καταστήματα.

Η Smartec, ανταποκρινόμενη στις αντίστοιχες ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την TRANSACTION SYSTEMS για την αντιπροσώπευση και διανομή ολοκληρωμένης γκάμας τερματικών πληρωμών EFT/POS της PAX, μίας εκ των μεγαλυτέρων κατασκευαστών παγκοσμίως.

Όλα τα μοντέλα EFT/POS της PAX είναι συμμορφωμένα με τα προβλεπόμενα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε είδους επιχείρησης στη διαρκώς εξελισσόμενη αγορά ψηφιακών πληρωμών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ TRANSACTION SYSTEMS

Project Name

Εμπορία ανταλλακτικών

Η αξιοπιστία, η πολυετής εμπειρία και ο πελατοκεντρικός προσανατολισμός της Smartec στο χώρο της επισκευής συσκευών υψηλής τεχνολογίας, εξασφάλισαν την επιτυχία τής επέκτασής της στο χώρο της εμπορίας και διανομής ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και αξεσουάρ για συσκευές κινητής τηλεφωνίας και tablet.

Βασιζόμενη στο εμπορικό και τεχνολογικό υπόβαθρο των στελεχών της, δραστηριοποιήθηκε στη χονδρική και λιανική διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών SAMSUNG και το χονδρικό εμπόριο άριστης ποιότητας ανταλλακτικών για APPLE, HUAWEI, XIAOMI και HONOR, δίνοντας έμφαση στην ικανοποίηση και την ανταγωνιστικότητα των πελατών της.

Project Name

Πλατφόρμα ALV POS

Η Smartec ανέπτυξε την πλατφόρμα ALV POS με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών καταστημάτων πώλησης κινητών συσκευών τηλεφωνίας. Ο πηγαίος κώδικας δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και δη πρωτογενώς και κατά πρωτότυπο τρόπο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα μεταφοράς δεδομένων και διαγνωστικού ελέγχου για κινητά τηλέφωνα και tablet, η οποία εγκαθίσταται σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Στην Ελλάδα, το ALV POS έχει εγκατασταθεί στο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Smartec ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1999, με βασικό προσανατολισμό την παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας στον τομέα after sales service κινητών τηλεφώνων.

Καθοριστική υπήρξε η συνεργασία μας με τη Motorola, που κατείχε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ως εξουσιοδοτημένου high level επισκευαστικού κέντρου των συσκευών αυτών.

Μεγάλοι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, όπως η SAMSUNG, η LG και η TOSHIBA, εμπιστεύτηκαν στη συνέχεια την εμπειρία μας, τη διαρκή και σταθερή εκπαίδευση των τεχνικών μας και τον πιστοποιημένο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό μας και μας ανέθεσαν το after sales support των προϊόντων τους.

Ακολούθως, η Smartec, προκειμένου να διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να καλύψει αποτελεσματικά περισσότερες ανάγκες των χρηστών συσκευών κινητής τηλεφωνίας, προχώρησε στην ανάπτυξη ολοκληρωμένης πλατφόρμας λογισμικού με την εμπορική ονομασία ALV, παρέχοντας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε δίκτυα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας.

Το 2010, η Smartec, διαβλέποντας την τάση συγκέντρωσης στην Aγορά των κατασκευαστών κινητής τηλεφωνίας, εκτίμησε πως η συνεργασία μόνο με τη SAMSUNG συνέπιπτε με τους μακροχρόνιους στόχους της στον τομέα του after sales service.

Στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης του κλάδου επισκευής κινητών τηλεφώνων, η Smartec επεκτάθηκε και στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Από το 2015, η Smartec διεύρυνε τη δραστηριότητά της στον κλάδο των ψηφιακών πληρωμών, συνάπτοντας σημαντική εμπορική συμφωνία με την TRANSACTION SYSTEMS για τη διανομή τερματικών PAX, με κυριότερο πελάτη τον Όμιλο εταιρειών VIVA.

19

ΕΤΗ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

€ 11.7εκατ.

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
(2017)

37

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

1.518.988

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΕΛΑΤΕΣ

Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name
Client Name

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ

Team Name

Το επιχειρηματικό μοντέλο της SMARTEC ενσωματώνει τις δραστηριότητές της, στην ανάπτυξη προϊόντων και εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας, ειδικότερα στους τομείς του hardware κινητής τηλεφωνίας και τερματικών ψηφιακών πληρωμών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Smartec ενέταξε στην αρχική της δραστηριότητα, που είναι η παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης για κινητά τηλέφωνα Samsung, το χονδρικό εμπόριο ανταλλακτικών και τη διανομή των Eft Pos τερματικών PAX.

Η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση νέων επιχειρηματικών προκλήσεων, σε ανερχόμενους συναφείς τεχνολογικούς κλάδους, εντεταγμένων όμως στην επιχειρησιακή στρατηγική της, ώστε να λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους και να δημιουργούν συνέργειες με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη των μεγεθών της.

Τέλος, με την ευκαιρία των 19 χρόνων επιτυχούς λειτουργίας της SMARTEC, θα ήθελα να ευχαριστήσω το δίκτυο των συνεργατών μας, τους εργαζόμενους στην εταιρεία μας και, κυρίως, τους πελάτες μας που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Team Name

Δημήτρης Χρηστάκος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Φειδιππίδου 7, 12 461, Χαϊδάρι
 • 210 58 20 000
 • 210 58 20 030
 • info@smartec.gr